Nencies Luxury Haarlem
U leest nu
Swim in Balance zwemvakantie Kroatië
0
Geen categorie

Swim in Balance zwemvakantie Kroatië

Een van onze klanten, Esther Visser uit Haarlem, komt regelmatig mooie badpakken bij ons kopen. Ze is namelijk oprichter van zwemschool Swim in Balance, een zwemschool voor volwassenen waar je op een manier leert zwemmen die extra gezond is voor je nek en schouders. Haar methode is gebaseerd op de internationaal bekende Alexander Techniek, die musici, dansers en acteurs ook gebruiken tijdens optredens.

Swim in Balance organiseert drie keer per jaar een zwemvakantie van een week in Kroatië, in een prachtig hotel direct aan de Adriatische zee. In een klein groepje krijg je elke ochtend 2 uur zwemles, waarbij je nieuwe zwemtechniek stap voor stap vanaf de basis wordt opgebouwd, in een 25 m zwembad waarin je kunt staan. Het water is 30 graden en is gefilterd zeewater, dus zout, waardoor je makkelijker drijft en dat door alle mineralen hel goed voor je huid is. De lessen zijn niet vermoeiend en geschikt voor elke leeftijd. De leraren zijn dezelfde leraren als in Nederland: Esther en haar team. In middagen kun je optioneel een cursus Alexander Techniek volgen met Esther (op het droge), een workshop open water zwemmen doen in de zee, prive les nemen, de omgeving bekijken of lekker met een boek onder de bomen aan het strand of bij het de buitenzwembaden gaan zitten. Je kunt de week naar keuze zo relaxed of intensief maken als je wilt. Er is een uitgebreide wellness afdeling waar je de hele dag gebruik van kunt maken, met sauna, stoombaden, waterbedden, bubbelbad en waar je heerlijk massages en behandelingen kunt krijgen.

Klinkt goed? Lees hier meer over deze bijzondere vakantie en laat het aan Esther via het e-mailadres info@swiminbalance.nl weten als je interesse hebt. Ze vertelt je graag meer. Er zijn vakantie’s in mei, juli en september. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, de vakanties gaan zeker door. Swim in Balance gaat al 7 jaar naar dit hotel. Schone kamers, goede kwaliteit eten met veel keuze. Je wordt verwend!

Een deelneemster vertelt: “Een heerlijke vakantie, waarin ik heb leren zwemmen op een heel nieuwe manier. Fijne locatie, rustig zwembad en aan de zee, dus alle mogelijkheden om tussendoor te oefenen. Fijne lessen met veel persoonlijke aandacht. Ik dacht dat ik twee uur zwemmen zwaar zou vinden, maar met het aanleren van deze techniek is het heerlijk. – Floortje”

Als je niet mee kunt op vakantie, dan zijn er in Nederland ook het hele jaar door 6-weekse cursussen door Swim in Balance te volgen. Bijvoorbeeld in Zandvoort bij Nieuw Unicum, aan de Zandvoortselaan, op donderdagavonden en vrijdagavond. Maar de zwemvakantie is toch wel de ultieme tip!

author-sign