Bij Nencies Luxury kunt u het hele jaar terecht voor bad- en strandmode. U kunt kiezen uit vele bekende merken zoals Roidal, Maryan Mehlhorn, Antigel, Raffaela d’Angelo, Miraclesuit, Vacanze Italiane, David, Iconique en Gottex. Naast de bikini’s en badpakken hebben we ook leuke strandmode. Sommige merken hebben bijpassende jurkjes, tunieken, pareo’s en shorts. Met accessoires zoals hoeden, tassen en slippers maakt u uw outfit voor een dagje strand compleet.

Hiernaast vindt u een overzicht van merken, een greep uit onze collectie.


In mooie badmode kunt u lekker genieten van de zon en de zee of het zwembad. Natuurlijk wel badmode met een elegante uitstraling en een goede pasvorm. Belangrijk is het onderhoud van uw badkleding. We adviseren om uw badmode nooit in de wasmachine te wassen, maar altijd met de hand met een vloeibaar wasmiddel. U heeft het langste plezier uw badkleding als u er meerdere tegen elkaar in draagt en niet een week lang hetzelfde badpak draagt. Een goede pasvorm is erg belangrijk, want juist als u weinig om het lijf heeft moet het perfect zitten. Bent u een zonaanbidder dan is en blijft een bikini heel fijn om te dragen. Badpakken worden vaker gebruikt om te zwemmen. We hebben badmode in verschillende stijlen en prijsklassen, zodat u een ruime keuze heeft.


Een musthave bij uw badmode is een pareo. Die knoopt u makkelijk om u heen als u even op het terras van een drankje wilt genieten. We hebben bij onze badkleding veel bijpassende accessoires, zoals tunieken, shorts en strandjurken. Zodat u makkelijk een complete outfit kunt samenstellen. We hebben een team van deskundige adviseurs die letten op pasvorm, uitstraling en hoe u zich in het badpak of de bikini voelt. Want uiteindelijk gaat het om uw strandplezier.