Heeft u tot nu toe altijd een beha uit het rek getrokken alleen omdat u hem mooi vond? Om er dan na een paar keer dragen achter te komen dat hij niet voldoende steun gaf en lelijk aftekende onder uw kleding? Dan is een bezoek aan Nencies Luxury de moeite waard. Talloze vrouwen dragen de verkeerde maat beha en lopen rond met klachten, zoals als pijn in schouders en armen. De juiste beha die uw borsten goed ondersteunt maakt een wereld van verschil.

Wij hebben al 29 jaar ervaring met lingerie en badmode en u vindt bij ons deskundig advies en persoonlijke aandacht. Niet de centimeter is leidend maar de pasvorm. Wij kijken naar wat past bij UW lichaam(svormen). Er zijn veel verschillende modellen voor even zoveel verschillende vrouwen. In alle maten van cup A t/m L, bijvoorbeeld ook 65 E.

Hetzelfde geldt voor onze badmode. U wilt een goed zittend badpak dat alles op zijn plaats houdt, dat goed blijft zitten en niet verkleurt. En een bikini volgens de laatste mode om fijn in te zonnen. Een bijpassende pareo, tuniek of strandjurk maakt het geheel af.

Zowel van lingerie als van bad en strandkleding hebben we altijd de laatste mode en nieuwste trends in de winkel.

Gezellig winkelen in de Gierstraat. Maak kennis met allemaal leuke winkels.

Onze winkel hangt vol met de mooiste collecties.. Via onze wekelijkse nieuwsflits en onze Facebookpagina houden we u op de hoogte van al wat nieuw is.

We ontvangen u graag in onze winkel, want lingerie is intiem en persoonlijk. En de juiste maat luistert heel nauw. Wij geloven in een persoonlijke benadering en helpen u de juiste keus te maken. Bovendien vinden we het gewoon gezellig als u komt.